favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

Back to School: Engelse les met Rongo!

Engelse les met Rongo!

Het is zo ver: 1 september, back to school! Ben je nog op zoek naar leuke Engelstalige boeken op een laag leesniveau om je leerlingen kennis te laten maken met Engelse literatuur? Dan ben je bij Rongo aan het juiste adres. We stelden eerder al onze serie Express Classics aan je voor, en we hebben het ook al gehad over het nut van onze boeken in het onderwijs, maar de twee kunnen natuurlijk gecombineerd worden!

Naast onze serie Express Classics hebben we natuurlijk nog een ruim assortiment aan Engelstalige boeken. Wij begrijpen dat bij lezers die graag een taal willen leren variatie heel belangrijk is, daarom sommen we hieronder even onze andere series op die je kan gebruiken om de Engelse les een nieuwe draai te geven!

Naast literaire klassiekers hebben we ook boeken in gemakkelijke taal die belangrijke verhalen en tradities uit de doeken doen. Lees het Paasverhaal of leer meer over de Indische feestdag Divali!

Wil je in de les specifiek blijven stil staan bij Shakespeare? Met onze geïllustreerde edities van Shakespeares toneelstukken zorg je ervoor dat de leerling het meeste uit deze iconische werken haalt.

Willen de leerlingen nu ook zelf beginnen lezen, buiten de les? Dat kan! We hebben een gevarieerd aanbod Young Adult fictie voor hen klaar staan!

Natuurlijk bieden we niet enkel fictieboeken aan. In ons assortiment hebben we ook enkele grote series non-fictieboeken!

In de serie People who help us leer je meer over de mensen die een belangrijke functie hebben in onze samenleving.

Wetenschap in de Engelse les? Dat kan! In de serie Great Discoveries leer je meer over belangrijke wetenschappelijke ontwikkelingen. Zo kunnen leerlingen die geïnteresseerd zijn in wetenschap toch nog steeds Engels oefenen.

Wil je meer weten over een van deze series? Neem dan snel een kijkje op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *