favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

RongoBooks: een opzetje naar de originele boeken

Het Engels en het Spaans zijn wereldtalen. Er spreken inmiddels meer niet-moedertaalsprekers Engels dan moedertaalsprekers. En het Spaans is een taal die verspreid is over de hele wereld. Veel mensen willen een nieuwe taal leren, of het als hobby is, voor werk, of omdat ze de noodzaak ervan ervaren. Maar niet iedereen weet hoe te beginnen.

Online leerplatforms zoals Babble, Lingoda en Duolingo, waarop je een nieuwe taal kunt leren, zijn inmiddels wereldberoemd. Het zijn handige apps om op een efficiënte manier de basis van de taal te leren kennen, maar snel worden de apps repetitief, waardoor het leren van een nieuwe taal een traag en saai proces lijkt.

Een belangrijke tip die vaak wordt meegegeven aan mensen die een nieuwe taal willen leren, is om regelmatig te lezen in die taal. Maar romans lezen kan nog te uitdagend zijn, en kinderboeken zijn minder boeiend dan de boeken voor volwassenen.

RongoBooks heeft hiervoor dé boeken die je zoekt! Onze boeken beginnen op leesniveau A1 en eindigen op leesniveau A2/B1. Dat zijn redelijk makkelijke taalniveaus, ideaal voor beginnende taalleerders. Bovendien zijn de boeken geschikt voor zowel volwassenen als jongeren. Je hoeft dus geen kinderboeken te lezen, want wij passen boeken aan naar eenvoudige taal, zodat beginnende lezers de taal begrijpen.

Hertalen is het vereenvoudigen van de taal van een bestaand boek. De boeken die we hertalen zijn beroemd en zullen je waarschijnlijk ook bekend voorkomen. Zo heeft RongoBooks bijvoorbeeld hertalingen van klassiekers, bestsellers of boeken die zijn verfilmd. Op die manier kun je boeken uit de Engelse literatuur lezen van auteurs zoals Charles Dickens, Jane Austen en H.G. Wells. Deze boeken helpen je bij het leren van de grammaticale ritme van de taal en het ontdekken van nieuwe woordenschat op een boeiende manier.

De boeken vormen een opstap naar moeilijkere boeken. Want door te lezen, leer je meer over een taal. Ons doel is dat je na het lezen van een van onze hertaalde klassiekers hopelijk snel ook een originele klassieker kunt lezen.

De boeken op de website van RongoBooks zijn zowel in papieren als digitale vorm beschikbaar. Digitale boeken kun je lezen op de website in een beveiligde omgeving. Dat betekent dat je het boek op jouw account leest en dat je het niet kunt doorsturen naar anderen. Dit maakt de prijs van een boek lager en je kunt er na betaling sneller toegang toe krijgen dan tot een papieren boek.

Ga snel naar onze boeken om je volgende leesboek te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *