favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

Nieuwe tweetalige uitgave van Verhalen van Nasreddin Hodja

RongoBooks stelt een nieuw tweetalig boek beschikbaar! Het boek is een tweetalige makkelijk-lezen editie van Verhalen van Nasreddin Hodja. Ontworpen om meertaligheid te bevorderen, richt dit unieke boek zich op een breder publiek, waaronder taalenthousiasten en iedereen die wil genieten van tijdloze verhalen in zowel het Nederlands als het Turks.

Over het boek
Verhalen van Nasreddin Hodja voert lezers mee op een meeslepende reis door de tijdloze verhalen van Nasreddin Hodja, een bekende humoristische figuur uit de Turkse folklore. Oorspronkelijk uitgebracht in het Nederlands op leesniveau A2, is het boek nu beschikbaar in een tweetalige editie, waarbij de Nederlandse tekst direct wordt gevolgd door de Turkse vertaling.

Meertalig leren en verbinding
De tweetalige makkelijk-lezen editie is zorgvuldig ontwikkeld om zowel NT2-studenten als taalenthousiasten aan te spreken. Het boek biedt een waardevolle bron voor nieuwkomers in Nederland die Nederlands willen leren, terwijl het ook een unieke gelegenheid biedt voor degenen die hun kennis van het Turks willen vergroten.

Culturele nabijheid en generatieoverbrugging
Voor de tweede of derde generatie, die hun culturele erfgoed willen koesteren, fungeert deze editie van Verhalen van Nasreddin Hodja als een brug tussen generaties. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om op een betekenisvolle manier te communiceren met oudere familieleden in hun moedertaal, waardoor culturele verbondenheid wordt versterkt.

Belang van toegankelijkheid
De makkelijk-lezen en tweetalige editie biedt niet alleen de mogelijkheid om de humor van Nasreddin Hodja te ontdekken, maar dient ook als een waardevolle brug tussen talen en culturen. Door de focus op toegankelijkheid draagt RongoBooks bij aan het vergroten van de leesvaardigheid en het versterken van culturele banden.

Dit boek is een tastbare inzet van RongoBooks om meertaligheid te bevorderen en bruggen te bouwen tussen gemeenschappen door middel van betekenisvolle literatuur. Ontdek de rijkdom van meertaligheid met Verhalen van Nasreddin Hodja – een waardevolle toevoeging aan de diversiteit van talen en culturen.

Tweetalige boeken van RongoBooks

Ben jij geïnteresseerd in de tweetalige boeken van RongoBooks? Ga dan naar het rubriekje “tweetalig” waar we boeken hebben in het Nederlands/Pools, Nederlands/Chinees, Nederlands/Turks en Nederlands/Oekraïens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *