favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

Leren over religie?

Leren over religie?

Wil jij graag meer leren over religie? Ben je zelf gelovig en wil je de verhalen waar je van houdt in het Engels lezen? Of zoek je een leuke manier om verschillende religies en hun traditionele feesten voor te stellen aan de klas? In ons assortiment aan Engelstalige boeken vind je een hele schat aan boeken die verhalen uit verschillende religies navertellen.

We hebben drie verschillende series waaruit je kan kiezen om te leren over verschillende religies. Zo lees je in onze eerste serie over belangrijke verhalen van verschillende religies. Verschillende verhalen uit het Christendom, maar ook uit het Jodendom en de Islam, worden in gemakkelijke taal verteld.

In de boeken uit onze serie Storyteller lees je belangrijke verhalen uit verschillende belangrijke religies. Wil je meer leren over een specifieke religie? Dan zijn deze boeken iets voor jou!

De serie Families and their Faith is een eerste kennismaking met religies en culturen van verschillende delen van de wereld. De boeken geven een intieme en persoonlijke inkijk in het leven van een echte familie en je leest over de rol die religie speelt in hun leven. Elk boek gaat over een kind en wordt verteld door een grootouder.

Wil je meer lezen? Neem dan zeker een kijkje op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *