favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

Leesclubs: lees en beleef meer!

Leesclubs: lees en beleef meer!

Wil je graag meer lezen? Wil je ook een nieuwe taal leren? En wil je liever met andere mensen lezen en leren? Dan is een leesclub misschien iets voor jou! Vraag eens rond bij je vrienden of in de klas of er andere personen zijn die jouw ambitie delen en jouw leesclub willen vervolledigen.

Wat zijn zo de voordelen van een leesclub? Allereerst: je gaat aan het lezen! Er is geen betere manier om lezen leuk te maken dan om de ervaring te delen met andere mensen. In een leesclub kan je bovendien ook bij de andere clubleden terecht als je bepaalde zaken of delen van een boek niet helemaal snapt, of als je andere vragen hebt over het verhaal.  Bovendien is een leesclub ook een uitgewezen manier om nieuwe vrienden te maken!

Hoe gaat een leesclub dan in z’n werk? Eerst en vooral kies je samen met de andere leden van je leesclub welk boek jullie zullen lezen. Op onze website vind je al onze verschillende series, waaruit je kan kiezen en van start kan gaan. Als jullie bijvoorbeeld in het Engels willen lezen en leren, kan het fijn zijn om een paar boeken uit onze serie Express Classics te lezen. Wanneer jullie het boek allemaal gelezen hebben kunnen jullie het verhaal samen bespreken, en vertellen wat jullie favoriete of minst favoriete delen waren. Daarna kunnen jullie eens afwisselen door een boek uit een andere serie te kiezen, zoals bijvoorbeeld een uit de serie Sherlock Holmes, en dan begint de pret opnieuw!  

Zo blijf je aan het lezen, oefen je een nieuwe taal en maak je nieuwe vrienden! Een leesclub is de uitgewezen manier om regelmatiger en actiever te beginnen lezen. Verzamel je vrienden en neem een kijkje op onze website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *