favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

Kerst bij Rongo!

Het is alweer Kerstmis. De dagen zijn kort en het is koud, ideaal om met een dekentje in de zetel te gaan zitten en een boek te lezen!

Tijdens de feestdagen is er, naast boeken lezen, niets leuker dan boeken geven! Bij Rongo hebben we een mooi assortiment aan boeken in drie verschillende talen, en daarnaast hebben we ook tweetalige boeken. Wil jij iemand een boek geven voor kerst? Dan ben je bij het goede adres!

Onze boeken in het Engels, Duits en Spaans zijn geschikt voor mensen die deze drie talen aan het leren zijn, maar ze zijn ook uitstekende boeken voor mensen die Engels, Duits, of Spaans spreken en moeilijkheden hebben met lezen. Het laag leesniveau van onze boeken zorgt ervoor dat de lezer de taal beter onder de knie krijgt.

Leuke verhalen hebben we in overvloed. Maar, aangezien het Kerstmis is zetten we graag onze Engelstalige boeken over Kerstmis in de kijker.

Wil je graag weten waarom we Kertmis vieren? In dit boek lees je het volledige kerstverhaal, in makkelijke taal. Ondertussen oefen je ook nog eens je Engels!

Deze klassieker van Charles Dickens is een vaste waarde op Kerstmis in het VK, heb jij hem al gelezen? Voor lezers die liever hun Spaans willen oefenen is A Christmas Carol ook beschikbaar in het Spaans.

Neem zeker ook een kijkje naar onze Duitse, Spaanse en Tweetalige boeken op onze website. Je vind er zeker het geschikte cadeautje voor deze Kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *