favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

Non-fictie bij Rongo!

Non-fictie bij Rongo!

Fictielezen is belangrijk bij taalverwerving, daar zijn we bij Rongo Books zeker van. Dat betekent echter niet dat non-fictieboeken niet nuttig zijn! Fictielezen helpt om het leren van een nieuwe taal leuk en speels te houden. Maar voor leerlingen die graag veel bijleren op een korte tijd zijn non-fictieboeken een logische keuze. Het lezen van non-fictie zorgt ervoor dat de leerling veel bijleert op een korte tijd, en als de leerling dan leest in een vreemde taal leer je dubbel zoveel!

Bij Rongo Books hebben we een mooie verzameling aan non-fictieboeken. In wat volgt stellen we ze graag aan je voor:

In het Engels kan je lezen over de belangrijkste mensen in onze samenleving, maar ook over religie, interessante uitvindingen en het universum.

In het Duits lees je over de grote oorlogen en Anne Frank, maar ook over alledaagse producten en hoe deze gemaakt worden. Voor inburgeraars bieden we ook boeken aan waarin je alles vindt wat je moet weten over Duitsland!

In het Spaans hebben we nog niet zo een groot assortiment aan non-fictieboeken. Wat we aanbieden zijn boeken gebaseerd op waargebeurde verhalen. Deze aangrijpende verhalen moesten verteld worden, en wij geven ze opnieuw uit in gemakkelijke taal omdat ze nog steeds gelezen moeten worden!

Wil je meer info over deze boeken? Neem dan zeker een kijkje op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *