favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

Het avontuur wacht op jou!

Het avontuur wacht op jou!

Jongeren gaan steeds moeilijker aan het lezen. Sociale media en andere korte, digitale content zorgen ervoor dat jongeren een kortere aandachtspanne hebben. Daardoor zijn ze minder geneigd om een goed boek te lezen. Bij RONGO books proberen we boeken aan te bieden in makkelijke taal die aansluiten bij de leefwereld of het interessegebied van onze lezers.

Een goede start is natuurlijk het avonturenverhaal. Alhoewel het avonturenverhaal niet snel zal aansluiten bij de belevingswereld van onze lezers, kan het wel inspreken op hun interessegebied! Wie houdt er nu niet van een goed verhaal, waarin het avontuur en ontdekking centraal staan?

En nog een pluspunt: bij RONGO books krijg je deze spannende avonturenverhalen in een andere taal, op een makkelijke manier geschreven. Zo ga je helemaal op in een verhaal terwijl je ook nog eens een nieuwe taal leert!

Wil je graag Spaans leren? Dit verhaal geeft je de kans om je onder te dompelen in een echt avontuur terwijl je je Spaanse woordenschat verbetert! 

“Het avonturenverhaal van de Mississippi”, zo wordt Huckleberry Finn ook wel genoemd! Ga op avontuur met Huck Finn en oefen ondertussen je Engels.

Wil je graag terug naar de absolute basis? Deze twee boeken zijn oeroude avonturenverhalen. In The Iliad lees je over de oorlog tussen de Trojanen en de Grieken, en in The Odyssey lees je over de 10-jarige zeetocht van Odysseus. Spannend én avontuurlijk, wat wil je nog meer?

Deze boeken en nog veel meer vind je op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *