favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

Loading...

Anne Frank Nederlands – Pools

Artikelnummer: 9789086967131 Categorie:

16.50 incl tax

ISBN: 9789086967131

Niveau: A2

Pagina’s 116

Auteur: Marian Hoefnagel

Vertaling in het Pools: Eliza Malinowska-Szacon

PaperbackReeks: Tweetalig

Wissen
Loading...

Beschrijving

Ben jij Pools aan het leren? Of kan je al Pools en wil je je Nederlands verbeteren? Dat kan met Anne Frank in het Nederlands en het Pools. Dit boek is onderdeel van de serie Tweetalig: de ideale reeks wanneer je goed bent in een taal en een nieuwe taal wil leren. Dit boek gaat over Anne Frank. Hoe zag haar leven eruit? In deze editie lees je daarover in twee talen. Elke linkerbladzijde is geschreven in het Nederlands en elke rechterbladzijde heeft de vertaling in het Pools. Beide teksten zijn geschreven op A2 leesniveau.Anne Frank wordt geboren in Duitsland in 1929. De Joodse familie Frank verhuist in 1933 naar Amsterdam. Tijdens de Tweede Wereldoorlog duiken ze onder in het ‘Achterhuis’. Daar schrijft Anne haar wereldberoemde dagboek.

DISCLAIMER
Lezers in Nederland hebben een andere voorkennis van de Engelse taal dan bijvoorbeeld lezers uit China.
De leesniveau-aanduidingen die wij op deze website hanteren zijn gebaseerd op de ERK tool van de Oxford Learning Dictionaries.
Twijfelt u over de geschiktheid van een bepaalde serie voor uw leerlingen? Vraag dan even een inkijkbestand van de eerste pagina’s via info@testomgevingsync.nl.

Extra informatie

Bestel je losse editie

Digitaal, Op papier

Level

A2