favicon

Je kunt tussen 09:00 en 17:00 ook telefonisch bestellen via: +31 (0)20 - 520 60 70

My Cart

Loading...

Anarosa Nederlands – Oekraïens

Artikelnummer: 9789086967148 Categorie:

16.50 incl tax

Tekst:  Willemijn Steutel
Oekraïense vertaling:  Vertalingsbureau Perfekt
Illustraties: Abdul Mannan
Paperback: 66 pagina’s
ISBN: 978-90-8696-714-8
Niveau: A1
Serie: Tweetalig

Wissen
Loading...

Beschrijving

Lezen is belangrijk om je moedertaal goed onder de knie te krijgen, maar ook bij het leren van een nieuwe taal kan lezen heel erg helpen! Onze nieuwe serie Tweetalig bestaat uit boeken waarin het verhaal op de linkerbladzijde te lezen is in het Nederlands, en elke rechterbladzijde bevat de vertaling in een andere taal. Anarosa vindt een hond/Анароза знаходить собаку is het nieuwe boek in deze serie, en wordt vertaald naar het Oekraïens. Het leesniveau is A1. Dit boek is dus uiterst geschikt voor Oekraïners die graag Nederlands willen leren, maar omgekeerd gaat natuurlijk ook. Door deze tweetalige uitgave kunnen Vlaamse hulpverleners ook een woordje Oekraïens leren, om zo deze vluchtelingen beter te begrijpen. Ben je een hulpverlener voor Oekraïense vluchtelingen? Ben je leerkracht in een OKAN-klas, of heb je Oekraïense vrienden? Lees samen dit boek, en help elkaar verder!

Wanneer Anarosa haar kinderen uit school ophaalt, loopt er een hond achter hen aan. De hond lijkt echter niet meer weg te willen. Anarosa doet er alles aan om zijn eigenaar te vinden, zodat de hond terug naar huis kan. Doorheen het verhaal komen ze erachter dat het een heel bijzondere hond is. Uiteindelijk willen Anarosa en haar gezin de hond eigenlijk het liefst houden. Maar dan gaat de telefoon…

DISCLAIMER
Lezers in Nederland hebben een andere voorkennis van de Engelse taal dan bijvoorbeeld lezers uit China.
De leesniveau-aanduidingen die wij op deze website hanteren zijn gebaseerd op de ERK tool van de Oxford Learning Dictionaries.
Twijfelt u over de geschiktheid van een bepaalde serie voor uw leerlingen? Vraag dan even een inkijkbestand van de eerste pagina’s via info@testomgevingsync.nl.

Extra informatie

Bestel je losse editie

Digitaal, Op papier

Level

A1

Series

Tweetalig